Netanyahu u utorak izlazi iz bolnice nakon operacije bruha: 'Osjeća se jako dobro'

Netanyahu (74) je hospitaliziran nekoliko puta u posljednje vrijeme zbog zdravstvenih problema

(FILES) Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu speaks during a joint press conference with the German Chancellor after their meeting in Jerusalem on March 17, 2024. Netanyahu was to undergo hernia surgery on March 31, 2024, his office said, as fighting raged on almost six months into the Gaza war (Photo by Leo Correa / POOL / AFP)
FOTO: AFP

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu trebao bi izaći iz bolnice u utorak, najavio je njegov ured u ponedjeljak, nakon što je hospitaliziran u nedjelju radi operacije bruha.

Netanyahu je u bolnicu stigao kasno u nedjelju radi tog zahvata, u vrijeme dok se rat u Gazi približava šestom mjesecu borbi.

Lani mu ugrađen ‘pacemaker’

Izraelski premijer „osjeća se jako dobro i nastavlja iz bolnice obavljati svoje svakodnevne aktivnosti, uključujući konzultacije i razgovore”, priopćio je njegov ured, dodavši da bi on iz bolnice trebao izaći u utorak poslijepodne.

Netanyahu (74) je hospitaliziran nekoliko puta u posljednje vrijeme zbog zdravstvenih problema, a prošle mu je godine ugrađen ‘pacemaker’.