Policija objavila detalje smrtonosne nesreće, 18-godišnji motociklist poginuo izbjegavajući kombi koji mu je oduzeo prednost

Mladić je sletio u jarak i udario u betonski most

FOTO: PU vukovarsko-srijemska

U teškoj prometnoj nesreći poginuo je 18-godišnji motociklist u naselju Veliko Korenovo kod Bjelovara. Nesreća se dogodila jučer oko 14 sati na državnoj cesti DC43. Bjelovarska policija jutros je objavila detalje nesreće, a u izvještaju navode da je u nesreći sudjelovao i 51-godišnji vozač teretnog automobila s poluprikolicom.

Do nesreće je došlo kada je 51-godišnjak skretao ulijevo s državne ceste DC43, a prije uključivanja na nije propustio sva vozila te je 18-godišnjak, izbjegavajući sudar s teretnim automobilom, skrenuo udesno na bankinu i sletio u jarak gdje je udario u betonski most.

Istraga je u tijeku

Mladić je na mjestu preminuo. Očevidom na mjestu događaja je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika koja je naložila obdukciju poginulog. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja.

Radi se je drugoj motociklističkoj nesreći sa smrtnim slučajem u zadnja tri dana. Podsjetimo, u Zagrebu se u ponedjeljak dogodila nesreća u kojoj je motociklist na križanju Marohnićeve ulice i Slavonske avenije naletio na automobil kojim je upravljao 26-godišnjak. Uslijed udara je poginuo je 31-godišnjak koji je upravljao motociklom.