Policija objavila detalje užasa u Rijeci: od siline sudara iz auta ispala tri putnika, dvojica poginula na licu mjesta

Oba vozača teško su ozlijeđena

FOTO: Pixsell

Policija je objavila detalje strašne nesreće koja se sinoć dogodila u Rijeci. Oko 21.40 sati tunelu Pećine u sudaru su poginula dva hrvatska državljana, a trojica su ozlijeđena.

U nesreći su sudjelovala osobno i teretno vozilo riječkih registracijskih oznaka. Kako je pokazao očevid, nesreću je izazvao 19-godišnji vozač osobnog vozila, prema pisanju lokalnih medija automobilu tipa Mini, koji se kretao neprilagođenom brzinom iz smjera Vežice prema centru Rijeke.

U jednom trenutku u nepreglednom zavoju je izgubio nadzor nad autom i prešao na lijevu stranu kolnika te se izravno sudario s teretnim vozilom iz suprotnog smjera kojim je upravljao 62-godišnjak.

Ispali su iz auta

Od siline udarca osobno vozilo se zarotiralo na kolniku i pritom su trojica putnika ispala iz vozila. Njih dvojica, starosti 19 i 50 godina, poginuli su na mjestu događaja, dok su vozač i treći putnik ozlijeđeni.

Ozlijeđenim osobama medicinska pomoć je pružena u KBC Rijeka. Obojici vozača dijagnosticirane su teške ozljede, dok je 20-godišnji putnik iz osobnog vozila lakše ozlijeđen.
Za vrijeme provedbe očevida od 21.45 sati do 4 sata ujutro promet kroz tunel Pećine bio je obustavljen za sva vozila i odvijao se obilaznim pravcima.

Policija poziva vozače da uvijek prilagode vožnju uvjetima na cesti kako bi se izbjegle mogućnosti izazivanja prometnih nesreća, osobito ovakvih s najtežim posljedicama.