Policija rasvijetlila okolnosti one užasne nesreće u kojoj se vozač zabio u metalnu ogradu i poginuo

Muškarcu (55) za upravljačem Škode nije bilo spasa

FOTO: Medjimurski.hr

Čakovečka policija rasvijetlila je okolnosti stravične prometne nesreće u kojoj se vozač Škode u subotu kasno navečer zabio u metalnu ogradu u Sajmišnoj ulici. Kako su priopćili, tragedija se dogodila oko 23 sata, a na mjestu je život izgubio 55-godišnjak.

On se automobilom čakovečkih oznaka kretao Sajmišnom ulicom iz smjera Pribislavca prema Čakovcu. Pritom, kako navode u policiji, nije prilagodio brzinu stanju na kolniku koji je bio mokar, vidljivosti te atmosferskim prilikama budući da je u to vrijeme pljuštala kiša.

Uznemirujuće fotografije

“Uslijed opisane situacije izgubio je nadzor nad upravljanjem te izletio automobilom izvan kolnika, gdje je prednjim podvozjem udario u rubni kamen biciklističko-pješačke staze, a u nastavku kretanja i u metalnu zaštitnu ogradu podvožnjaka. Nažalost, vozač je preminuo na mjestu događaja”, priopćila je policija.

Na prilično uznemirujućim fotografijama s mjesta događaja koje je redakciji Telegrama ustupio portal Medjimurski.hr, vidljive su stravične posljedice silovitog udara.

Na mjesto nesreće, osim policije i Hitne, stigli su i vatrogasci iz Javne vatrogasne postrojbe Čakovec koji su sudjelovali u izvlačenju unesrećenoga. Kako navode u policiji, očevidom su utvrdili da vozač nije koristio sigurnosni pojas.

Medjimurski.hr

Medjimurski.hr

Tijelo prebačeno na obdukciju

Dio Sajmišne ulice je zbog očevida bio dva sata zatvoren za sav promet koji se preusmjeravao na okolne ulice.

O događaju je izviještena zamjenica općinske državne odvjetnice koja je naložila obavljanje sudske obdukcije te je tijelo premilog prevezeno na Odjel patologije čakovečke bolnice.