Sudarili se bus i tramvaj u Dubravi. Oba vozača ozlijeđena, ZET ne zna kako je došlo do nesreće

Nesreća se dogodila u 5.13 sati na raskrižju Ulice Dubrava i Dubečke ulice

Zbog prometne nesreće na raskrižju Ulice Dubrava i Dubečke ulice u Zagrebu, tramvajske linije 4 i 11 do Dubrave prometuju skraćeno do Dubrave.

“Jutros u 5.13 sati na raskrižju Ulice Dubrava i Dubečke ulice, pod okolnostima koje još treba utvrditi došlo je do sudara autobusa linije 263 i tramvaja linije 4. Prilikom sudara tramvaj je izbačen iz tračnica, a materijalna šteta na oba vozila je velika. Prema prvim informacijama s terena, nije bilo putnika u vozilima, no oba vozača su lakše ozlijeđena te ih je zbrinula hitna pomoć.

Do 7.05 sati linije 4 i 11 prometovale su skraćeno do okretišta Dubrava, a na relaciji Dubrava-Dubec putnike su prevozili autobusi. Na mjestu događaja je policija te će se očevidom utvrditi okolnosti nesreće”, izvijestio je ZET.

Sudar tramvaja i autobusa😔Okretište u Dupcu.Krš i lom.Vozač tramvaja malo ozljeđen.Zastoj ogroman…Tramvaj katastrofa..stakla svuda.

Posted by Sandra Miošek on Tuesday, October 24, 2023

Do Dupca vozi autobus

Budući da na toj relaciji ne voze tramvaji, putnike na relaciji Dubrava – Dubec prevoze autobusi, izvijestio je rano jutros ZET.

Zbog nesreće su moguće gužve u prometu.

Zagrebački holding