Radnik kojeg je pijani vozač prikliještio uz kamion stabilno, morat će na još jednu operaciju

Vozač Čistoće koji je lakše ozlijeđen ima trzajnu ozljedu vrata i nalazi se na kućnom liječenju

25.04.2018., Sibenik - Obiljezavanje Nacionalnog dana Hitne medicinske sluzbe u Sibeniku. Na gradskoj rivi izlozeni su timovi hitne pomoci iz cijele Hrvatske. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustrativna fotografija

Teško ozlijeđeni radnik Čistoće na kojeg je preksinoć naletio pijani vozač u zagrebačkoj Ilici je stabilno. Ove vijesti potvrđene su RTL-u iz Novog sindikata u Čistoći. Ozlijeđenog muškarca čeka još jedna operacija. Vozač Čistoće koji je lakše ozlijeđen ima trzajnu ozljedu vrata i nalazi se na kućnom liječenju.

“Upozoravali smo upravu još prije drugog odrona na Jakuševcu da se osigura djelatnicima podružnice Čistoće i djelatnicima Holdinga rad na siguran način. Tražili smo od uprave društva bolju zaštitnu opremu za djelatnike Zagrebačkog holdinga”, kazao je za RTL Danas Pavao Barbarić iz Novog sindikata u Čistoći.

Morali ga izvlačiti vatrogasci

Alkoholizirani 47-godišnji vozač naletio je na stražnji dio teretnog vozila Čistoće i teško ozlijedio 58-godišnjeg zaposlenika koji je bio na stražnjoj stepenici vozila. Vozač automobila imao je 1,58 promila alkohola u krvi.

Nesretnog radnika Čistoće auto je prikliještio uz kamion, pa su ga morali izvlačiti vatrogasci. U užasnim bolovima prevezen je na Hitnu, a mediji su izvijestili da mu je najteže stradala noga. Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević posjetio je stradalog radnika i zatražio strogu kaznu za pijanog vozača.