Rastrojena žena u Njemačkoj nasred igrališta nasrnula na dijete, iz torbe izvukla nož i sjekiru

Za oružjem je posegnula kada se pojavio otac djeteta

FOTO: AFP / Ilustrativna fotografija

U subotu u njemačkoj četvrti Burbach u Saarbrückenu, jedna 27-godišnjakinja udarila je dijete koje se igralo na igralištu, te je kod sebe imala oružje. Policija u priopćenju navodi da se incident dogodio u poslijepodnevnim satima dok su se djeca igrala, a roditelji stajali sa strane.

Žena je najprije bez ikakvog razloga udarila po glavi dijete koje se igralo, a zatim je, nakon što im se približio 32-godišnji otac djeteta, izvukla je iz torbe sjekiru i nož. Verbalno je napala muškarca i njegovu 29-godišnju suprugu, a zatim se okrenula i počela bježati.

Odvedena u psihijatrijsku bolnicu

Kako piše njemački RTL, otac je nazvao policiju koja je ženu pronašla u blizini igrališta. U ruci je još uvijek držala oružje, a nakon što su joj policajci zaprijetili da će upotrijebiti elektrošoker, bacila je sjekiru i nož te nije pružala otpor tijekom uhićenja.

Policija u priopćenju navodi da je žena u trenutku incidenta bila u teškom psihičkom stanju te je odvedena u psihijatrijsku bolnicu. Djeca koja su bila na igralištu u vrijeme ovog događaja su u šoku, a dijete koje je žena napala nije teže ozlijeđeno.