Sat vremena nakon objave na Telegramu Čistoća se trgnula. Nestaje kvartovski mini deponij u Zagrebu

Umjesto odgovora na upit novinara, poslali su kamion Čistoće

Kamion Čistoće u Zagrebu
FOTO: Telegram

Nešto više od sat vremena od objave na Telegramu trebalo je zagrebačkoj Čistoći da pošalje kamion koji će, kako se čini, počistiti mini deponij u blizini Remize. Čitatelj koji nam je poslao fotografiju napisao je da su vozači vikali na njega kad su vidjeli da fotografira kamion.

Ranije nam se javila Zagrepčanka koja je rekla kako se otpad gomila gotovo dva tjedna te da je već vidjela i štakore koji trčkaraju okolo. Riječ je o raskrižju Jablanovečke i Labinske ulice.

Umjesto odgovora na upit novinara – poslali kamion

Kako je ranije navela, netko je obnavljao stan i izbacio krupne komade namještaja, a to su iskoristili drugi građani koji su smeće dovozili i po noći i istovarivali iz automobila. Rekla je da se boji hodati u blizini gomile otpada koju je izignorirao i kamion Čistoće u utorak. Rekla je da komadi otpada stoje na kolniku pa je ugrožen i promet.

Upit o tome što se događa i zašto se ovakvi proziri viđaju u Zagrebu, a zašto Čistoća ne čisti, iako redovno naplaćuje odvoz otpada poslali smo na mail adrese Čistoće i Zagrebačkog holdinga.

Umjesto odgovora poslali su kamion koji će, nadamo se, počistiti krš na ulici.