Slavonskog bogataša nasamarila djevojka. Milujući ga, ukrala mu torbicu punu keša

Prevarantica je trenutno u bijegu

15.10.2023.,Osijek - Uhiceno je 12 osumnjicenih osoba zbog pocinjenog prekrsaja iz Zakona o sprjecavanju nereda na sportskim natjecanjima tijekom odigravanja nogometne utakmice izmedju reprezentacija Hrvatske i Turske na "Opus Areni" u Osijeku dana 12. listopada 2023. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
FOTO: Davor Javorovic/Pixsell/Ilustracija

Mladića iz Slavonije (23) sud je ovih dana nepravomoćno osudio na uvjetnu kaznu od godinu dana zatvora tereteći ga da je 17. rujna 2018. u malom mjestu nedaleko od Osijeka sa svojom sadašnjom šogoricom prevario naivnog muškarca i pokrao mu 27 tisuća tadašnjih kuna, odnosno oko 3585 eura.

Kako piše Glas Slavonije, mladićeva je šogorica obećala muškarcu na kojeg je naišla da će s njim iza jedne trgovine imati seksualne odnose za 500 kuna, na što je on pristao. Pritom je iskoristila muškarčev neoprez, počela ga milovati i otkopčala mu torbicu oko pojasa, izvadivši iz nje novčanik u kojem je bio novac te ga dodala 23-godišnjaku.

Mladić je na sudu kazao kako nije bio pored šogorice kad je novac ukraden, već da mu je ona to kasnije rekla. Istaknuo je i kako je većinu novca ona potrošila sama, a on je uzeo “nešto novca”.

Pobjegla iz zemlje

Muškarac kojeg su pokrali navodno je kazao da mu je prišlo dvoje ljudi koji su rekli da su gladni te da je ženska osoba otišla s njim iza trgovine jer je htjela s njim voditi ljubav, a zatim ga je pokrala.

Optužnicom Općinskog državnog odvjetništva u Osijeku od 19. prosinca 2018. zbog teške krađe bili su obuhvaćeni 23-godišnjak i njegova šogorica, no postupak u vezi s njom je razdvojen jer je trenutno u bijegu i nije dostupna sudu, a 23-godišnjak je uhićen, te je bio u istražnom zatvoru, piše Glas Slavonije.