Slovak u Sukošanu, koji je nahuškao psa na policajce, pokušao je ubiti dvije žene

Jedna žena je teško, a druga lakše ozlijeđena

11.07.2023.,Sibenik - Kod Eurohertza se dogodila prometna nesreca u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila.Ocevid je u tijeku a jedna osoba je ozljedjena.Promet regulira prometna policija. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija

Zadarska policija nakon kriminalističkog istraživanja podignula je kaznenu prijavu protiv 30-godišnjeg Slovaka koji je u kući u Sukošanu oštrim predmetom ozlijedio dvije svoje sunarodnjakinje koje su u obiteljskom srodstvu. Sumnjiče ga za pokušaj ubojstva.

Kako je objavila PU zadarska, sumnja se da je 30-godišnjak 29. kolovoza u večernjim satima pod utjecajem alkohola prvo verbalno, a zatim fizički napao 62-godišnjakinju te je teško ozlijedio oštrim predmetom.

Teško ozlijeđena 62-godišnjakinja

Osim nje, nakon verbalnog sukoba ozlijedio je i 32-godišnjakinju koja je pokušala spriječiti napad na stariju ženu. Liječnička pomoć pružena im je u zadarskoj Općoj bolnici gdje je utvrđeno da je starija žena teško, a mlađa lakše ozlijeđena.

U vrijeme policijskog postupanja Slovak je uz sebe držao agresivnog psa, a njega su, objavila je policija, zbrinule nadležne službe. “Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu”, objavila je PU zadarska.