Što se dogodilo jutros na bjelovarskoj obilaznici? Policija objavila detalje teške nesreće u kojoj je poginula jedna osoba

Vozaču automobila slijedi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće

14.02.2024., Bjelovar - Jutros je u teskoj prometnoj nesreci na juznoj zaobilaznici u sudaru osobnog automobila i traktora na mjestu nesrece preminuo traktorist. Kako nesluzbeno doznajemo, automobil se zaletio u straznji kraj traktora. Od siline udarca oba vozila zavrsila su u putnom jarku. Detalji ce biti poznati nakon policijskog ocevida Photo: Damir Spehar/PIXSELL
FOTO: Damir Spehar/PIXSELL

Policija je objavila detalje prometne nesreće na bjelovarskoj obilaznici u kojoj je poginula jedna osoba, a dvije su ozlijeđene. Do nesreće je došlo jutros oko 5:30.

Kako javlja policija, 63-godišnjak je u automobilu bjelovarskih registracija “zbog vožnje neprilagođene stanju i osobinama ceste te vidljivosti i preglednosti kolnika prednjim krajem vozila udario u zadnji lijevi kotač traktora bjelovarskih registarskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljao 56-godišnjak”.

Nakon udara došlo je do zanošenja traktora i njegova prevrtanja na zelenu površinu. Vozač traktora je poginuo, a 40-godišnja putnica iz kabine pala je na kolnik.

Slijedi mu kaznena prijava

Automobil kojim je upravljao 63-godišnjak je potom sletio na zelenu površinu i udario u odvodni kanal. Očevidom je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, koja je naložila obdukciju poginulog.

U nesreći su ozlijeđeni 63-godišnji vozač automobila i 40-godišnja putnica iz traktora, koji su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu dr. Anđelko Višić u Bjelovaru. Protiv vozača automobila slijedi podnošenje kaznene prijave zbog izazivanja prometne nesreće.