Foto. Prizori užasa kod graničnog prijelaza Stara Gradiška. Teretnjak pomeo kolonu od 15-ak vozila, više ljudi ozlijeđeno

Policijski očevid je u tijeku, a promet je u potpunosti obustavljen

FOTO: Radio Nova Gradiška

Velika prometna nesreća dogodila se u subotu poslijepodne na državnoj cesti D5 kod Novog Varoša u smjeru graničnog prijelaza Stara Gradiška. Prema prvim informacijama brodsko-posavske Policijske uprave, tamošnjem Operativno komunikacijskom centru oko 16:31 h stigla je dojava o naletu teretnog vozila na više vozila, njih ukupno 15-ak, koji su stajali u koloni.

Iz policije javljaju da je, prema inicijalnim saznanjima, više osoba ozlijeđeno, ali zasad nema podataka o težini ozljeda.

Stravični prizori nesreće

Na fotografijama s mjesta nesreće koje objavljujemo uz dopuštenje redakcije Radio Nove Gradiške vidi se više teško oštećenih osobnih vozila, nekih s inozemnim registarskim oznakama, kao i jedan šleper prepriječen preko ceste.

Na mjesto događaja stiglo je više vozila Hitne pomoći, a angažirane su i vatrogasne ekipe.

Radio Nova Gradiška
Radio Nova Gradiška

Radio Nova Gradiška

Promet u prekidu, očevid u tijeku

Kompletan promet na ovoj cesti je u prekidu te je preusmjeren na alternativne pravce. Policija savjetuje putnike da svoje prometovanje prema Bosni i Hercegovini nastave na graničnim prijelazima Slavonski Brod, Slavonski Šamac i Svilaj.

Očevid policijskih službenika na mjestu ove velike nesreće je u tijeku, a više informacija o okolnostima u kojima je došlo do naleta teretnjaka na kolonu trebalo bi biti poznato naknadno.