Taman kad pomislite da ne može bizarnije, Vučić objavi novi video. Na ovom s ministrima jede parizer

Vučić je sa svojim ministrima u Palati Srbije doručkovao parizer

Nakon što je prošloga tjedna tijekom obraćanja javnosti došao s košarom i iz nje vadio jedan po jedan proizvod, obećavajući pritom da će njihove cijene biti povoljnije, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ima novi biser.

Na Instagramu je objavio snimku doručka sa svojim ministrima Sinišom Malim i Tomislavom Momirovićem. “Prethodno su Siniša Mali i Tomo Momirović otišli u prodavaonicu i kao što smo obećali onima koji su to od nas zahtijevali, nije to bio naš hir, kupili su pola kilograma parizera domaće proizvodnje, dvije litre jogurte, dva kruha, dvije vrećice i majonezu. Ukupna je cijena 585 dinara što se i vidi iz fiskalnog računa”, rekao je Vučić.

Kaže da je jako sretan zbog cijena. “Nešto što narod voli jesti, nešto na čemu smo svi odrasli, nešto što ja često kad idem u inozemstvo, tražim u avionu da mi naprave sendvič od tog parizera”, rekao je.

Parizer kao arhetip političkog neprijatelja

Kaže da je parizer postao arhetip političkog neprijatelja. “Jedna laž drugu sustiže. I tako svakog bogovetnog dana”, rekao je. Najavio je kako će idućeg tjedna smanjiti cijene još 10 proizvoda.

“Želimo pokazati brigu prema običnim ljudima, ali i da ljudi razumiju kako funkcioniraju izmišljotine onih koji ništa ne rade po cijeli dan osim što imaju vremena da izmišljaju i vrijeđaju druge ljude”, napao je Vučić medije, a nakon toga je s ekipom krenuo doručkovati.