Tip u Slavonskom Brodu krenuo pljačkati kladionicu pa slučajno upucao sebe

Muškarac je zadržan na liječenju, a kriminalističko istraživanje je u tijeku

29.09.2023., Slavonski Brod - U sklopu obiljezavanja Dana policije Policijska uprava brodsko-posavska odrzala je prezentaciju policijske opreme i tehnike iz razlicitih domena policijskog posla, koju su gradjani imali priliku razgledati na gradskom Korzu. Photo: Ivica Galovic/PIXSELL
FOTO: Ivica Galovic/PIXSELL/Ilustracija

U Slavonskom Brodu jučer poslijepodne došlo je do pucnjave, a kako neslužbeno od svjedoka doznaje SB Online, jedan je muškarac u namjeri da opljačka sportsku kladionicu krenuo vaditi pištolj pa ozlijedio sam sebe. Prema riječima očevidaca, ispred kladionice je stiglo više muškaraca s kacigama na glavama.

Policija je za lokalni portal otkrila detalje pucnjave i ranjavanja: “U 16.53 sati, zaprimljena je dojava u Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, da je u zgradu Hitne medicinske pomoći u Slavonskom Brodu došla osoba ozlijeđena najvjerojatnije iz vatrenog oružja”.

Zadržan je na liječenju

Radi se o 43-godišnjem muškarcu kojemu je pružena liječnička pomoć te je zadržan u bolnici u Slavonskom Brodu na daljnjem liječenju, dodali su iz policije za SB online.

Više detalja o okolnostima događaja bit će poznato nakon kriminalističkog istraživanja koje je u tijeku.