Tužni detalji tragedije. Prijatelj ga povezao kući, nakon sudara ispao iz BMW-a na cestu pa ga zgazio drugi auto

Mladić je na mjestu poginuo, kao i njegov prijatelj koji je bio za volanom BMW-a

11.05.2023., Novaki Petrovinski - Oko 1:45 ujutro u Novakima Petrovinskim kod Jastrebarskog dogodila se prometna nesreca u kojoj je sudjelovalo jedno osobno vozilo te je vozac smrtno stradao. Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
FOTO: Slaven Branislav Babic/PIXSELL/Ilustracija

Dva mladića su izgubila život u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u petak navečer nedaleko sela Komletinci, blizu grada Otoka u Slavoniji, a sada su novinari 24sata doznali neke tužne pojedinosti o tragediji. Kako pišu, poginuli su Mario Ž. (28) iz Donjeg Novog Sela i Mile A. (30) iz Komletinaca, prijatelji koji su krenuli zajedno proslaviti proslaviti kirvaj u kafiću u Komletincima. Kako Mariju tata nije dao auto, znajući da će se tijekom slavlja možda popiti, po njega je crvenim BMW-om, koji je kupio prije mjesec dana, došao Mile ranije popodne i povezao ga do svog sela.

Kako prepričavaju prijatelji smrtno stradalih, družili su se cijelu večer u kafiću sve dok Mario nije poželio ići kući pa ga je Mile odlučio odvesti. Na izlasku iz sela navodno je pokušao preteći autobus, no na mokroj i skliskoj cesti BMW mu je “zaplesao”, nakon čega je zahvatio rubnik, zarotirao se te, nakon slijetanja s ceste zabio u drvo.

U auto trebao ući i Miletov brat blizanac

Mario je iz automobila ispao na cestu te je na njega, kako neslužbeno doznaje list 24sata, naletio vozač drugog auta koji se nije uspio na vrijeme zaustaviti. Mile je pak ostao zatočen u olupini smrskanog BMW-a.

“Bilo je strašno vidjeti taj prizor, dva mrtva mladića. Djelatnici Hitne pomoći samo su mogli ustanoviti trenutnu smrt. Mi smo došli na intervenciju, ali smo većinu vremena proveli tražeći uokolo i treću nastradalu osobu, jer smo u prvom trenutku imali dojavu da je s njima bio i treći mladić. Ali njegovog tijela nije bilo. Srećom pa se to ispostavilo netočno, odnosno navodno je taj treći u zadnji tren odustao od toga da pođe s njima autom”, posvjedočio je zapovjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Otok Ivica Barnjak.

Prema neslužbenim informacijama, taj treći mladić koji je odustao je Miletov brat blizanac. Prijatelji obojice poginulih mladića u nevjerici govore da su bili sjajni momci te da su vrijedno radili u šumarskom poduzeću.