Netko je u Bjelovaru pregazio pješaka. Preminuo je na mjestu nesreće. Tragediji je, navodno, prethodila svađa

Iz bjelovarske policije kažu da je u tijeku očevid na mjestu događaja kojim rukovodi zamjenica županijskog državnog odvjetnika

27.12.2023., Bjelovar - U prigradskom naselju Josine blokirana je ulica zbog naleta vozila na pjesaka koji je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu dogadjaja. U tijeku je policijski ocevid, a nesluzbeno se doznaje da je nakon svadje dvojice muskaraca zrtva namjerno pregazena automobilom. Photo: Damir Spehar/PIXSELL
FOTO: Damir Spehar/PIXSELL

Policija je u srijedu predvečer blokirala bjelovarsko naselje Jošine, točnije Ulicu Ivana Gregurića. Oko 17:30 stigla je dojava da je tom dijelu grada došlo do naleta vozila na pješaka koji je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. Vozač automobila je uhićen.

Iz bjelovarske policije kažu da je u tijeku očevid na mjestu događaja kojim rukovodi zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru.

Namjerno ga pregazio autom?

Bjelovar.live ranije je objavio da je muškarca automobilom navodno namjerno pregazio drugi muškarac, a da je tragediji prethodio verbalni okršaj.

Bjelovar.live