U Malom Lošinju izgorio auto vrijedan 100.000 eura. Vlasnik je uvjeren da mu se netko osvećuje

Nakon očevida će biti poznate dodatne informacije o požaru

FOTO: Marin Tironi/PIXSELL

Noćas je na parkiralištu na području Malog Lošinja izbio požar na automobilu marke Audi. Policija je u priopćenju objavila da je požar pokušao ugasiti 43-godišnji vlasnik vozila te da je pritom zadobio lakše ozljede.

Pripadnici JVP-a Mali Lošinj su u potpunosti ugasili požar na vozilu, na kojem je u većem dijelu oštećen prednji dio. Vlasnik Audija Leonard Curi kazao je za Novi list kako pretpostavlja da mu je auto zapaljen zbog “osvete iz privatnih razloga”. Kazao je da je u 2:12 sati primio obavijest putem aplikacije koja upozorava na pokušaj provale, došao je do automobila, vidio da gori i pokušao ugasiti požar.

Prijetila opasnost od širenja vatre

Posao gašenja požara dovršili su vatrogasci, no na prednjem dijelu vozila, uključujući motor, nastala je velika šteta. Kako su u tom nizu parkirani i drugi automobili, prijetila je mogućnost da vatra zahvati i njih, no požar je ugašen prije no što se to dogodilo.

Oko 11 sati na terenu je bila ekipa kriminalističke policije iz Rijeke, koja je obavila očevid nakon kojeg će biti poznate dodatne informacije o požaru. Prema Curijevim riječima, automobil Audi A8 je 2021. godište, a vrijednost mu je bila 100 tisuća eura, piše Novi list.