U sinoćnjoj tragičnoj nesreći u Zagrebu poginuo mladi nogometaš iz okolice Karlovca: 'Karlo, zauvijek ćemo te se sjećati'

Karlo je oko 23:30 sati prelazio Selsku cestu u Zagrebu kada je na njega naletio automobil

FOTO: Pixsell, Instagram

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 23:30 na križanju Savske i Selske u Zagrebu smrtno je stradao 21-godišnji Karlo Cvitković, piše Karlovački.hr. Radi se o mladom nogometašu iz Hrnetića, sela u blizini Karlovca, a vijest o njegovu stradavanju teško je pogodila njegovu obitelj i prijatelje.

Karlov nogometni klub “Kupa” izrazio je na društvenim mrežama sućut njegovoj obitelji, prijateljima i poznanicima. U objavi su napisali da će se Karla zauvijek sjećati “po njegovoj toplini, pozitivi, odanosti i ljubavi prema klubu i selu”.

“Nevjerojatno drag i pristojan dečko zauvijek je otišao na nebeske tribine, a nama je ostavio tugu, šok i prazninu”, objavio je klub.

Policija traži svjedoke nesreće

Prema dosadašnjim informacijama iz zagrebačke policije, nesreća se dogodila u blizini Studentskog doma Stjepan Radić kada je mladić prelazio Selsku cestu dok je na semaforu bilo crveno. U tom trenutku je na njega naletio mladi vozač (20) automobila kojemu je bilo upaljeno zeleno.

Tijelo poginulog mladića prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Policija istražuje okolnosti nesreće i traži još svjedoka: “Pozivamo eventualne svjedoke s korisnim informacijama da se jave na broj telefona 192 ili 01/6530-870”, priopćili su iz PU zagrebačke.

Pogreb Karla Cvitkovića bit će u utorak u 14 sati na groblju u Hrnetiću.