U Slatini se usred noći dogodila prilično bizarna prometna nesreća. Ovo na fotografiji je rezultat

Policija je obavila očevid

FOTO: ICV.hr

U noći sa subote na nedjelju se u Ulici kralja Zvonimira u Slatini dogodila nesvakidašnja prometna nesreća koja je, s obzirom na prizor četiri razbijena vozila, samo srećom završila bez nastradalih, no materijalna šteta je poveća, javlja policija.

Vozač automobila u dobi od 49 godina kod kojega je alkotestiranjem utvrđeno da je vozio s 0,86 promila alkohola je u subotu prije ponoći u Ulici kralja Zvonimira u Slatini prouzročio slijetanje vozila s ceste. Vozio je prebrzo po mokrom kolniku i u uvjetima smanjene preglednosti zbog kiše koja je padala i noćnim uvjetima vožnje. Izgubio je kontrolu nad vozilom.

Završio na krovu parkiranih vozila

Prvo je autom zahvatio šljunčani kolni prilaz i prednjim dijelom vozila udario u stupić, nakon čega je, nekontroliranom vožnjom po zelenoj površini došlo do zanošenja vozila i udara lijevom bočnom stranom u drveni nosač telekomunikacijske infrastrukture koji je bio pričvršćen za betonski nosač i metalni ormarić pokraj njega.

Drveni stup je pao na tri vozila parkirana na šljunčanom kolnom prilazu. Došlo je do odbacivanja vozila u zrak i udara lijevim bočnim dijelom u lijevi bočni dio prvoga parkiranog vozila. Od siline udarca, prvo parkirano vozilo se preokrenulo na bok, piše ICV.hr.

Pritom je vozilo zadnjim dijelom udarilo u obiteljsku kuću, a krovom u sljedeće parkirano vozilo, dok je automobil kojega je vozio 49-godišnjak poprečno zaustavljen i preokrenut na krovu dva parkirana vozila. Osim vozača je u ovoj prometnoj nesreći sudjelovao i 18-godišnji putnik. Vozač i putnik nisu koristili sigurnosni pojas.

Prometna nesreća u Slatini
Prometna nesreća u Slatini ICV.hr