U Trebinju uhićen otmičar iz Dubrovnika, pronađena i oteta žena. Policija mu banula naoružana do zuba, odvukli ga u gaćama

Kod muškarca je u apartmanu pronađena i droga

FOTO: HercegovinaInfo

Policija u Trebinju u Bosni i Hercegovini uhitila je danas Dubrovčanina koji se sumnjiči da je oteo 31-godišnjakinju, javljaju tamošnji mediji.

Policija je reagirala nakon što su informaciju o mogućoj otmici dobili od kolega iz Dubrovnika, a muškarac je – kako se vidi na fotografijama koje je objavio hercegovinainfo – u trenutku privođenja nosio samo gaće.

Muškarac osumnjičen za otmicu je pronađen u jednom apartmanu, gdje je bila i žena koju je oteo. Također, kod muškarca je pronađena i droga, pišu lokalni portali.

HercegovinaInfo

Policija: ‘Do navodne otmice došlo je na području BiH’

O ovom slučaju oglasila se i dubrovačka policija.

“Nakon što je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska rano jutros zaprimila operativne informacije koje ukazuju na moguću otmicu 31-godišnjakinje koja ima prebivalište na području Dubrovačko-neretvanske županije, odmah su kontaktirani policijski službenici Policijske uprave Trebinje koji su brzom reakcijom uhitili otmičara i provode kriminalističko istraživanje”, priopćili su.

Do navodne otmice nije došlo na području Republike Hrvatske već na području Bosne i Hercegovine, dodaju iz policije.
Prema njihovim informacijama, 31-godišnjakinja “nije vidljivo ozlijeđena”.

Отмичар из Дубровника доведен у ПУ Требиње

Posted by Atv Banja Luka on Tuesday, November 14, 2023