U Zagrebu opet pukla cijev. Građani u Sesvetama, Vrapču, Trnju i Kustošiji ostali bez vode

Iz Zagrebačkog Holdinga uputili su apel građanima za razumijevanje i strpljenje

16.06.2023., Zagreb - Pukla je vodovodna cijev na trznici u Utrinama gdje se trenutno izvode radovi zamjene cjevovoda. Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
FOTO: Slaven Branislav Babic/PIXSELL/Ilustrativna fotografija

Zagrebački Holding je danas izdao obavijest o privremenom prekidu opskrbe vodom u nekoliko gradskih četvrti zbog puknuća cjevovoda. Građani u četvrtima Sesvete, Kustošija, Vrapče i Trnje privremeno neće imati vode.

Na Trgu Hrvatskih obrambenih snaga u Kustošiji i na Trgu kardinala Franje Šepera na Trnju potrošači će biti bez vode do 12 sati, dok u Jačkovinoj ulici na Vrapču te u Bistričkoj ulici i Ulici Janka Gotovca u Sesvetama isto tako vode neće biti do 12 sati.

Osigurana je cisterna za vodu

Kako bi olakšali ovu situaciju, Zagrebački Holding osigurao je autocisternu s oznakom “voda za piće” kako bi stanovnicima zahvaćenih područja omogućili pristup pitkoj vodi za vrijeme trajanja radova.

Iz Zagrebačkog Holdinga uputili su apel građanima za razumijevanje i strpljenje dok se radi na sanaciji puknuća cjevovoda kako bi se vodoopskrba što prije obnovila, priopćili su.