Uhićeni razbojnici koji su opljačkali ljekarnu u Koprivnici. Mladić kroz prozor vidio naoružane ljude pa pozvao policiju

Vezali su vlasnika i otišli njegovim autom

19.10.2022., Osijek - Akcija osjecko-baranjske policije i Uskoka, u kojoj je uhiceno najmanje tridesetak osumnjicenih, obuhvatila je tri organizirane skupine koje su se bavile preprodajom droga i duhana. Nesluzbeno se doznaje da je rijec o skupinama ciji su organizatori bili povezani, a djelovali su na podrucju Hrvatske, ali i inozemstva. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL

U Koprivnici je dvoje ljudi izvršilo razbojnički prepad nad vlasnikom ljekarne, izvijestili smo sinoć. Pljačka se dogodila tijekom popodneva u Ulici Ante Starčevića u centru Koprivnice.

Noćas su uhićene dvije osobe koje se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela razbojništva, javlja policija jutros. O sinoćnjem razbojništvu provodi se kriminalističko istraživanje, dodaju iz PU koprivničko križevačke, iz koje nisu stigli nikakvi detalji o počiniteljima zločina.

Mladić vidio pljačku kroz prozor

Dva muškarca naoružana pištoljima upala su u ljekarnu. Uzeli su novac, te ukrali auto vlasnika ljekarne. Razbojnici su navodno vlasnika ljekarne prvo zavezali. Podravski list piše da je jedan mladić krenuo u ljekarnu i vidio kroz staklo muškarce s pištoljima i pozvao policiju.

Kako doznaje ePodravina, policija je pronašla prazan automobil, kojim su razbojnici pobjegli, nedaleko od ljekarne. U potragu je uključen i potražni pas.