Urnebesno. Tip glumio da je lutka u izlogu pa krao nakit nakon radnog vremena. Čak mu je i upalilo par puta

Muškarac je optužen za još dva slična incidenta

FOTO: Varšavska policija

Mlađi muškarac glumio je lutku u izlogu trgovine u jednom trgovačkom centru u Varšavi kako bi ukrao nakit nakon zatvaranja šoping centra.

Smiona akcija ovog 22-godišnjaka nije ipak prošla nezapaženo jer je njegov pothvat snimila nadzorna kamera. Prvo je snimljen ispred izloga jedne trgovine s vrećicom u rukama kako nepomično stoji poput lutki u izlogu. Potom su ga kamere, nakon što se trgovački centar zatvorio, uhvatile u pokušajima da uđe u više dućana prije nego što je uspio upasti u trgovinu s nakitom.

Zvuči prilično nevjerojatno, ali nitko od trgovaca ili kupaca nije primijetio ništa neobično dok je mladić stajao pred izlogom i glumio lutku. ‘Provalili’ su ga tek zaštitari kada su ga primijetili na snimci s nadzorne kamere.

Varšavska policija

Još dva slična incidenta

Zanimljivo, muškarac je optužen za još dva slična incidenta. U prvom je u večernjim satima sjeo nešto pojesti u restoran i čekao da se zatvore trgovine. Potom je ušao u trgovinu s odjećom i zamijenio svoju odjeću za novu te se ponovno vratio u restoran i naručio novi obrok. Nadzorna kamera uhvatila ga je kako se provlači ispod djelomično otvorenih pomičnih vrata trgovine.

U drugom incidentu je također čekao da se trgovina zatvori pa je uzeo novac iz nekoliko blagajni i pokušao ukrasti druge stvari.

Optužen je za provale i krađe i prijeti mu do 10 godina zatvora.