Uznemirujući detalji masakra u Srbiji: 'Ranjeni su Uroša molili da prestane, on im je prišao i pucao u njih dok su ležali'

Masovni ubojica iz Mladenovca u svoje je žrtve ispalio ukupno 85 metaka

FOTO: MUP Srbije

Optužnica koju je prije mjesec dana podiglo Više javno tužiteljstvo u Smederevu otkriva jezive detalje zločina i navodi da je Uroš Blažić u svoje žrtve ispalio najmanje 85 hitaca.

Ubojica iz Mladenovca je, podsjetimo, početkom svibnja ove godine u krvavom pohodu u dva mjesta u Srbiji ubio devet ljudi, a ranio njih 12. Kako stoji u optužnici, u neke od žrtava ispalio je više od deset hitaca po cijelom tijelu.

‘Kad bi vidio da su živi, prišao bi im i ispalio više metaka’

“Ne zna se točan broj hitaca jer je Uroš pucao na otvorenom i postoji mogućnost da neke čahure nisu pronađene. Uroš je pucao u žrtve dok su ranjene ležale na zemlji i molile ga da prestane pucati. Ali tu nije stao. On im je prišao i pucao u njih dok su bili na zemlji. Kad bi vidio da su još živi, ​​prišao bi im i s manje udaljenosti u njih ispalio više metaka”, rekao je srpskom Blicu izvor blizak istrazi.

‘Narcisoidan, prepotentan, frustriran i pun kompleksa’

Optužnica protiv Uroša otkrila je i što mu se motalo po glavi prije, za vrijeme i nakon krvavog pira. U njoj stoji da je Uroš narcisoidan i prepotentan mladić, frustriran i pun kompleksa.

“Uroš je u svojoj obrani nakon počinjenog zločina rekao da su mještani Malog Orašja i Dubone ljubomorni na njega jer se druži s poznatima iz reality showa i jer je podigao ljestvicu više u odnosu na njihove živote”, rekao je izvor.

Urošu Blažiću sada prijeti 20 godina zatvora. Naime, u vrijeme izvršenja kaznenog djela još nije imao 21 godinu, zbog čega mu se, prema odredbama Kaznenog zakona Srbije, ne može izreći kazna doživotnog zatvora, već maksimalna kazna od 20 godina.