Velika vijest za nas. Telegramu se pridružila Jagoda Marić, najcitiranija hrvatska novinarka

Jagoda Marić pridružuje se autorskoj ekipi Telegrama, a pratit će gospodarstvo, demografiju i Vladu

Telegramovoj redakciji pridružila se Jagoda Marić, dugogodišnja novinarka Novog lista, koja od ovog tjedna za Telegram prati gospodarstvo, demografiju, socijalnu politiku i rad Vlade.

Jagoda Marić diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. U Novom listu radi od 1998. godine, a u tom razdoblju pratila je gospodarstvo, socijalnu politiku, Sabor i Vladu, na čelu koje se u tih 25 godina izmijenilo sedam premijera.

Tekstovi preuzimani 10 tisuća puta

“Koliko god u tom razdoblju bili zanimljivi i intrigantni odnosi na političkoj sceni, puno važnije mi se činilo barem malo razobličiti kako sve to utječe na život ljudi. I još uvijek je tako”, kaže.

Redovito je prvi vrhu popisa najcitiranijih hrvatskih novinara. Prema podacima Društva za zaštitu novinarskih autorskih prava (DZNAP), Jagoda Marić bila je najcitiraniji hrvatskih novinar u 2022. godini, a njeni tekstovi preuzimani su gotovo 10 tisuća puta.

Neograničen pristup za pretplatnike

Marić se pridružuje jakoj autorskoj ekipi Telegrama, u kojoj su cijenjena novinarska imena poput Drage Hedla, Dore Kršul, Sanje Modrić, Jasmina Klarića, Andreja Dimitrijevića, Silvane Menđušić, Irene Frlan Gašparović, Mladena Plešea, Đive Đurovića i mnogih drugih.

Pretplatnici Telegrama imat će neograničen pristup svim tekstovima Jagode Marić; ako još niste pretplatnik, ovdje možete pogledati opcije pretplate na Telegram.