Video. Golemi roj komaraca ušao u avion i navalio na putnike. Nikako se nisu mogli obraniti, let je na kraju odgođen

Zrakoplov je trebao poletjeti u 16:30, no zbog komaraca je zračnu luku napustio tek u 19 sati

FOTO: Screenshot TikTok

Let u Meksiku odgođen je nakon što je u zrakoplov ušao golemi roj komaraca koji je terorizirao putnike. Komarci su 6. listopada okupirali let iz Guadalajare u Ciudad de México, piše New York Post.

Na snimci koja se proširila društvenim mrežama vidi se kako gotovo svi putnici katalozima pokušavaju otjerati leteće krvopije, a osoblje ih prska sredstvima protiv komaraca.

Zrakoplov je trebao poletjeti u 16:30, no zbog komaraca je zračnu luku napustio tek u 19 sati. Zasad još uvijek nije poznato kako su komarci dospjeli u zrakoplov. Ovo nije prvi put da su se komarci ukrcali na let u zračnoj luci Guadalajara. Slična najezda komaraca dogodila se na letu Volarisa 2019. godine.

Kako navode lokalni mediji, zračna luka predstavlja idealno okruženje za množenje komaraca jer se nalazi u blizini područja s bogatom vegetacijom koju često pogađaju poplave.

@riseabovetales

Mosquitos on a plane 🦟 #mexico #flights #mosquitos #snakesonaplane #infestation #fyp #foryoupage #foryoupage #foryou #fypシ #trending #viral #longervideos #1min #petsoftiktok #tiptok #airline

♬ Suspense, horror, piano and music box – takaya