Video. Mrežama kruži snimka šefa mažoretkinja kako medalje za vaterpoliste trpa u džep: 'Kaj sve ljudima ne bu palo na pamet'

Objasnio je što se zapravo dogodilo

FOTO: Instagram

Na društvenim mrežama kruži video nastao na ceremoniji dodjele medalja na Europskom prvenstvu u vaterpolu. Finale je održano u Zagrebu, a u ceremoniji dodjele je sudjelovao šef zagrebačkih mažoretkinja, ujedno i zrakoplovni analitičar, Alen Šćuric.

Na snimci se vidi kako Šćuric uzima par medalja od mažoretkinja i stavlja ih u džep. Uz jedan video na Instagramu stoji pitanje: „Jeste li ikad vidjeli da šef ceremonije uzima medalje i stavlja ih sebi u džep?“

Novinarima Jutarnjeg koji su ga tražili komentar videa Šćuric je kazao: „Joj meni! Pa kaj sve ljudima ne bu palo na pamet!“ Kazao je kako je medalje uzeo, ali tvrdi da nisu završile u njegovom džepu, nego ih je odnio finalistima natjecanja.

‘Nosim medalje istaknutim sportašima’

„Dijelu španjolske ekipe dao sam ih u dvorani, našima sam ih uručio u garderobi, a što se Talijana tiče, doslovno sam bježao za njihovim busom i uspješno ih ulovio te im dao njihove medalje“, kazao je.

„Ovo nije prvi puta da kao šef ceremonijala, što je posao koji radim već 30-tak godina, istaknutim sportašima upravo ja nosim medalje. Naime, na samoj ceremoniji dodjele ne pojavi se baš uvijek kompletna reprezentacija i pomoćno osoblje koje je jednako zaslužno za uspjeh tima, a višak medalja onda ja naknadno nosim ljudima iz ekipa“, kazao je.

„Valjda bu sljedeći video pokazao kako sam medalje još i prodavao na crno. Kaj god! Bože sačuvaj“, rekao je Jutarnjem.