Video. Širi se snimka sukoba Ivoševića i izvođača radova zbog kojeg je sazvana presica: 'Slušaj, nemoj se za***avat, vidim da snimaš'

Na snimci nepoznatog autora se ne vidi početak susreta, ali je vidljivo naguravanje i čuje se razgovor

Incident u Splitu
FOTO: Screenshot/YouTube,Dalmacija Danas

Gradonačelnik Split Ivica Puljak u petak navečer je otkrio da je napadnut dogradonačelnik Bojan Ivošević. Jutros je na izvanrednoj konferenciji za novinare rekao da su dvojica muškaraca nasrnula Ivoševića i dodao kako su znali da će biti problema kad počnu s uvođenjem reda u Splitu.

Internetom se proširila snimka sinoćnjeg “susreta” Ivoševića i izvođača radova s Gripa Ante Bešlića. Na snimci nepoznatog autora se ne vidi početak susreta, ali je vidljivo naguravanje i čuje se razgovor njih dvojice, piše Dalmacija Danas.

Grli ga i tapše po leđima

“Ti si mene napao”, viknuo je Bešlić na dogradonačelnika pa ga grli i tapše po leđima.

Ivošević ga odguruje i maše prstom. “Bešliću, okrenem li sada broj, nećeš biti takav. Makni se”, poručio mu je. “Slušaj me, nemoj se za***avat, vidim da snimaš. Nemoj se pravit glup i znam što si htio izazvati…”, kazao mu je Ivošević.

“Je li ti stvarno misliš da sam ja takav? Ma za***am se. Radimo tu u prostoru, rušimo, iznosim šutu”, rekao je Bešlić i potrčao prema osobi koja je snimala, a snimka se prekida.