Video. Svi pričaju o partyju koji je uoči vjenčanja priredio indijski milijarder. Pjevala je Rihanna, stigli su Ivanka Trump i Mark Zuckerberg...

Proslava s oko 1200 gostiju trajala je trajala tri dana

FOTO: Instagram

Mark Zuckerberg, Bill Gates i Ivanka Trump samo su neki od slavnih uzvanika na ekstravagantnoj zabavi uoči vjenčanja milijardera Ananta Ambanija, koja je završila u nedjelju.

Oko 1200 gostiju bilo je na predsvadbenoj zabavi na kojoj su nastupali pop zvijezda Rihanna i iluzionist David Blaine. Među ostalima, bili su tu i indijski glumac Shah Rukh Khan i legenda kriketa Sachin Tendulkar.

Inače, Anant Ambani je najmlađi sin najbogatijeg čovjeka u Aziji, Mukesha Ambanija, čije se bogatstvo, prema Forbesu, procjenjuje na 117 milijardi dolara. Ovaj 28-godišnjak radi kao direktor u energetskoj tvrtki kojom upravlja Reliance, indijski konglomerat koji je osnovao njegov djed.

Porastao promet u zračnoj luci

Službena ceremonija vjenčanja milijardera Ambanija i njegove zaručnice Radhiki Merchant bit će održana u srpnju. Na raskošnoj večeri prije vjenčanja nije se štedjelo. Gostima je posluženo ukupno 500 jela koje je kreiralo oko 100 kuhara, navodi Reuters.

Uoči trodnevnog slavlja u Jamnagaru, gradska zračna luka, koja obično ima manje od 10 letova dnevno, izvijestila je o porastu aktivnosti, piše CNN.

Mark Zuckerberg i njegova supruga Priscilla Chan snimljeni su kako se tijekom raskošne zabave dive ručnom satu domaćina Ananta Ambanija, piše Daily Mail.

 

Ivanka Trump zaželjela im beskrajnu sreću

Fotografije s proslave na Instagramu je podijelila kći Donalda Trumpa, Ivanka Trump. “Čarobna večer. Šaljemo lijepe želje Anantu i Radhiki za beskrajnu sreću i ljubav, dok se zajedno upuštaju u ovu prekrasnu avanturu”, napisala je.

Ambanijeva zaručnica Radhiki Merchant kći je milijardera Shrija Virena Merchanta, izvršnog direktora farmaceutske kompanije Encore Healthcare.

U srijedu je obitelj Ambani priredila zajedničku večeru za više od 50.000 mještana.