Video. Tučnjava nasred raskrižja u Splitu. Dograbili se i muškarci i žene, povod prometna nesuglasica

Počeli su se naguravati, a jedan je muškarac drugog udario šakom u glavu

FOTO: Screenshot Dalmacija Danas

U petak ujutro u splitskoj Ulici Domovinskog rata više se osoba potuklo nasred ceste.

Na snimci koju je objavio portal Dalmacija danas, vidi se pet osoba koje su se najprije posvađale, a onda su se i potukle u blizini raskrižja s Ulicom Hrvatske mornarice. ”Pusti ga, vidiš da je kreten. Kreteni jedni, kretenušo jedna”, čuje se kako na snimci govori žena koja starijeg muškarca odvlači od znatno mlađeg vozača crnog automobila.

Udarac šakom u glavu

S njima je i još jedna mlađa ženska osoba. Počeli su se zatim svađati sa suvozačicom iz crnog vozila, kojoj je vozač povikao: ”Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile”.

U jednom je trenutku suvozačica iz crnog automobila ženu iz drugog pogodila nečime, a onda je počelo naguravanje. Jedan je muškarac drugog čak i udario šakom u glavu.

Svi su uhićeni

Ubrzo je stigla i policija koja za Dalmaciju danas potvrdila da je do incidenta došlo zbog nesuglasica u prometu. ”Započelo je međusobno vrijeđanje i psovanje, nakon čega su sudionici izašli iz vozila i došlo je do međusobnog naguravanja i sukoba. Policijski službenici su osobe doveli u postaju”, rekli su i dodali da u sukobu nitko nije ozlijeđen.

Provedeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da su prekršili Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira te će protiv svih biti podnesen optužni prijedlog nadležnom općinskom prekršajnom sudu.