Vlasnica pizzerije napala gosta kojem je smetalo jer su u lokalu i gejevi. Pronađena je mrtva

Uzrok njezine smrti je nejasan

FOTO: Pizzeria Le Vignole / Facebook

Vlasnica talijanske pizzerije u središtu internetske oluje u vezi s homofobijom s jedne strane i navodnim marketinškim trikom s druge strane pronađena je mrtva, izvijestila je u ponedjeljak novinska agencija ANSA. Tijelo vlasnice “Le Vignole” u Sant’Angelo Lodigianu na sjeveru zemlje pronađeno je u nedjelju na obali rijeke blizu njezine pizzerije.

Dospjela je u središte pozornosti javnosti nakon oštrog odgovora posjetitelju koji se u internetskoj objavi požalio da je morao sjediti pored “nekoliko gay muškaraca” i “dječaka u invalidskim kolicima koji je teško mogao jesti”. Objava je kasnije izbrisana.

Optužili je za marketinški trik

Vlasnicu pizzerije pohvalili su za njezin odgovor kada je rekla posjetitelju da više nije dobrodošao u njezin restoran. Druge objave na društvenim mrežama dovele su u pitanje njezinu verziju događaja.

Poznati novinar sugerirao je da je to izmišljeno i optužio ženu za marketinški trik. Uzrok njezine smrti ostaje nejasan, a naređena je obdukcija. Policija je pronašla ženin automobil na obali rijeke gdje je pronađeno njezino tijelo.