Vozačica na Braču čudom preživjela: 'Auto na krovu, volan nabijen do poda, golema grana prošla kroz vozilo, a njoj skoro ništa'

Supetarski vatrogasci koji su je izvukli iz vozila objavili su da vozačica nije ozbiljnije ozlijeđena

FOTO: Facebook/Vatrogasci Supetar

Jutros je Dobrovoljno vatrogasno društvo Supetar imalo zahtjevnu tehničku intervenciju na prometnici Pučišća-Postira kod uvale Trstena, s koje je sletjelo osobno vozilo marke Fiat. Dojavu o nesreći od Centra 112 Split zaprimili su oko 6:30 te su na teren izašli s tri vatrogasna vozila i pet vatrogasaca.

“Osobni automobil bio je na krovu, volan sa tablom od siline udara bio je nabijen do njegova poda, a kroz cijelu unutrašnjost vozila prošla je i velika grana stabla na kojoj se isti nakon izlijetanja sa prometnice zaustavio”, objavio je DVD Supetar na društvenim mrežama.

Navode kako je putnica u vozilu bila zaglavljena u zgužvanom limu, no nije ozbiljnije ozlijeđena. Nakon što su je oslobodili, predali su je time Hitne medicinske pomoći Brač na daljnju obradu.

Uputili upozorenje vozačima

Vatrogasci su uputili upozorenje vozačima i zatražili od njih da, s obzirom na vremenske neprilike, posvete pažnju uvjetima na cesti i prilagode način vožnje. “Podsjećamo naše sugrađane kako je DHMZ jutros objavio narančasto upozorenje za sve obalne regije kojega prenosimo u cijelosti.

Budite na oprezu zbog mjestimice olujnog vjetra te lokalno obilne kiše i jačih grmljavinskih pljuskova. S prolaskom fronte osobito u sjevernim krajevima povećana vjerojatnost za naglo okretanje vjetra s južnih smjerova na sjeverozapadni te udara većih od 70 km/h!”, objavio je DVD Supetar.

[TEHNIČKA INTERVENCIJA U PROMETU]Supetar, 31.10.2023.DOJAVA: 6:29GV: 1ZV, 1KV, 1NV – 5 VATROGASACAMJESTO: CESTA…

Posted by Vatrogasci Supetar on Tuesday, October 31, 2023