Zagrebačkom četvrti hara jeziv muškarac, prati i uznemirava žene. 'Pitao me trebam li pravog muškarca u životu'

U Sigečici je više žena prijavilo kako ih nepoznati muškarac prati i uznemirava

FOTO: Dnevnik.hr

U Sigečici, četvrti na jugoistoku Zagreba, više žena prijavilo je kako ih nepoznati muškarac vreba, prati i uznemirava. Dvije su za Dnevnik Nove TV opisale svoja iskustva.

Ella (20) je u pothodniku u spomenutoj četvrti doživjela neugodno iskustvo. Bilo je 20 sati navečer i osjetila je da osoba iza nje brzo hoda. Navela je kako je imao glavu prema dolje i da ga je jedino vidjela do nosa.

“Vidjela sam da stavlja kapuljaču i skroz sam se uspaničila. Srce mi je jako lupalo. Rekli su mi ljudi: ‘zašto nisi vrištala, trčala’, ali u tom trenutku ja sam jedva disala”, rekla je Ella.

‘Ima kuštravu kosu’

Kako se približavala stanu, nazvala je dečka i samo mu rekla “izađi brzo van”. “Kad je moj dečko izašao, on je odmah počeo trčati. Kako je trčao, skinula mu se kapuljača i vidjeli smo da ima kuštravu kosu”, rekla je.

Slično iskustvo imala je još jedna žena koju je muškarac zaskočio u ponoć. “Razgovor je krenuo jako čudno s pitanjima kako sam, s kim živim? Je li mi dečko u stanu, je li dečko spava te trebam li pravog muškarca u svojem životu, je li ga se bojim?”, rekla je.

Kako se to učestalo događalo sve su prijavili policiji, a mjesni odbor je još prije mjesec dana putem društvenih mreža upozorio žene da budu na oprezu.