Par je odlučio dosta divnom gestom jednom školskom domaru malo olakšati radni dan

Robertu javnim prijevozom do posla i natrag svaki dan treba ukupno pet sati

FOTO: Screenshot

Sean Merrill i njegova supruga Darilyn vraćali su se kući autom, kad su vidjeli školskog domara Roberta Forda kako pješači doma s posla nakon duge i naporne smjene, pa su mu odlučili ponuditi prijevoz.

“Stao sam na semaforu i točno ispred sebe vidio sam čovjeka srednjih godina kako pješači. Bilo je kasno i čovjek je izgledao umorno, hodajući s kutijom za ručak u ruci i lagano pognute glave. U tom sam trenutku dobio neku snažnu želju da se zaustavim i pitam ga treba li prijevoz.

Moja supruga se složila, pa sam zaustavio auto. Tijekom kratkog putovanja rekao nam je da je taj dan zakasnio na autobus. Inače mu do posla javnim prijevozom treba oko 2 i pol sata te isto toliko kad se nakon posla vraća kući”, napisao je Sean.

Kampanja za skupljanje novca

Ali, kad su ga dovezli kući, to nije bio kraj. Naime, Sean, koji je inače automehaničar i vlasnik jedne radionice u Murrayju u saveznoj državi Utah, odlučio je pokrenuti GoFundMe kampanju kako bi skupio novac da gospodinu Robertu kupi auto, prenosi KSL.

Od ljudi je tražio 1500 dolara, koje je ubrzo uspio i skupiti, pa su Roberta odlučili iznenaditi, sve su to snimili, a Robertova supruga video je objavila na Facebooku.

Robert je bio izvan sebe kad je shvatio što se događa te im je zagrljajima poručio koliko im je zahvalan na toj predivnoj i nesebičnoj gesti. Također, nije mogao zaustaviti suze, a Sean mu je objasnio kako ovo nije samo njihov poklon, već kako su novac skupljali mnogi divni ljudi, kako bi mu barem malo olakšali radni dan.

About a month ago, this wonderful couple saw Robert walking home from work. They stopped and gave him a ride and In their words; “We couldn’t get him off our minds.” They set up a go-fund-me account and collected enough to “find Robert a ride” Sean Merrill is a mechanic, so he got to work and made sure Robert was taken care of. Here’s the wonderful outcome. Thanks to Sean and Darilyn Merrill, for their Christ-like charity! ( just to be clear, Robert is my brother-in-law.)https://www.gofundme.com/bx6tp3da

Posted by Kathy Ford on Saturday, November 21, 2015