Život

68-godišnji milijunaš s Floride oženio je puno mlađu djevojku, a onda su, sasvim slučajno, saznali da su djed i unuka

Mladenka je listala obiteljski album svoga supruga i na slici ugledala svog oca

Close up of couple putting on rings at wedding ceremony
FOTO: Image Source

68-godišnji milijunaš s Floride prilično se neugodno iznenadio kada je otkrio da je oženio svoju unuku. Milijunaš i njegova 24-godišnja supruga, koja je inače egzotična plesačica, žive u Miamiju, a oženili su se prije samo tri mjeseca, piše Independent.

Da se udala za svog djeda, 24-godišnjakinja je otkrila kada je slučajno gledala obiteljske fotografije svog muža. U jednom od fotoalbuma ugledala je sliku svoga oca.

Nije bio u kontaktu s djecom

68-godišnjak ima djecu iz prvog braka, ali s njima nije komunicirao. Otac njegove nove supruge je zapravo njegov najstariji sin. “Kada sam vidjela svoga oca u tom albumu fotografija, osjetila sam se beznadno”, rekla je za Florida Sun Post.

68-godišnjak je bio i drugi put oženjen, ali je i taj brak završio razvodom 2009., a tada je upao i u financijske poteškoće. No, nakon dvije godine nasmiješila mu se sreća pa je osvojio nekoliko milijuna dolara na lutriji.

Učinila mu se poznatom

24-godišnjakinja, pak, nije bila u kontaktu sa svojim roditeljima otkad je kao tinejdžerica ostala trudna. Radila je kao egzotična plesačica u Jacksonvilleu kada se par upoznao preko interneta.

“Osjećao sam se čudno kada sam vidio njenu fotografiju na internetu,” rekao je. “Bio je to osjećaj deja vua, no tada nisam mogao shvatiti zašto mi je izgledala tako poznato.”

Unatoč novonastalim, pomalo bizarnim okolnostima, par tvrdi kako se nema namjeru razvesti. “Da nismo nikad saznali za ovo, mi bismo živjeli sretno. Nećemo mijenjati svoj odnos”, kaže 68-godišnjak. Dodaje da mu poslije dva razvoda ne treba i treći.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu