A1 je opet imao ozbiljnih poteškoća s internetom. Sad javljaju da su sredili problem

Korisnicima se ispričavaju zbog poteškoća

ZADNJA IZMJENA: lis 28, 2020

Korisnici mreže A1 diljem Hrvatske popodne su javljali da imaju probleme s internetskom vezom. Iz A1 Hrvatska rekli su nam kako je za dio korisnika bio otežan pristup fiksnom internetu te da intenzivno rade na otklanjanju poteškoća.

Dodali su i da trenutačno nemaju podataka koliko je korisnika zahvaćeno, ali da nisu svi te da su njihovi tehničari otkrili gdje je problem i rade na njegovom otklanjanju.

Javljaju da su riješili problem

Nešto kasnije javili su da je problem riješen. “Dio fiksnih korisnika A1 mreže danas je u kasnim popodnevnim satima imalo poteškoće s korištenjem fiksnih internet usluga, zbog čega iskreno žalimo. Naši stručnjaci poduzeli su sve kako bi čim prije otklonili tehničke poteškoće. Dio fiksnih korisnika poteškoće je osjetio u 17:50 sati, a u 19:39 je ponovno uspostavljeno pružanje usluge”, priopćili su.

Kažu i kako za vrijeme trajanja poteškoća niti u jednom trenutku nije bilo prekida ostalih telekomunikacijskih usluga. “Iskreno se ispričavamo svim korisnicima zbog poteškoća i neugodnosti u korištenju A1 usluga”, poručili su iz A1.

Trenutačno je otežan pristup fiksnom internetu za dio korisnika A1 usluga. Intenzivno radimo na što skorijem otklanjanju poteškoća. Ispričavamo se svim našim korisnicima.

Posted by A1 Hrvatska on Wednesday, October 28, 2020

Problemi sve učestaliji

A1 je imao problema s mrežom i 30. kolovoza, no tada su njihovi korisnici cijeli dan imali otežan pristup i mobilnom i fiksnom internetu. Mjesec dana kasnije zbog tehničkog kvara u Hrvatskom telekomu građani nisu mogli normalno zvati hitne službe čak šest sati.

Iz HT-a su kasnije javili da je uzrok kvara bilo “neregularno ponašanje sustava za prijenos signalizacijskih poruka za uspostavu govornih poziva uslijed softverske greške”.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program