Život

Ako ga slučajno ne prepoznajete, ovo je Milan Bandić - dok masku stavlja na oči

Borba gradonačelnika i zaštitne maske bila je duga i iscrpljujuća

FOTO: Dnevnik.hr/screenshot

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je imao velikih problema sa stavljanjem medicinske maske. Borba gradonačelnika i zaštitnog rekvizita počela je uoči početka konferencije za medije na kojoj je zagrebački Stožer predstavio podatke o novozaraženima od koronavirusa u glavnom gradu.

Bandić se poprilično namučio samo stavljajući masku na glavu, i na kraju ju je namjestio tako da mu pokriva usta, ali nos ostavlja slobodnim. Neko je vrijeme tako stajao pokraj govornice, slušajući kako drugi članovi Stožera iznose najnovije podatke.

Marin Tironi/PIXSELL Marin Tironi/PIXSELL

Maska preko očiju

Na kraju je i tako pogrešno namještenu masku Bandić je skinuo kada je stao za govornicu, odakle se novinarima obratio premećući je u rukama. No, pravi problemi počeli su nakon završetka presice, kada je masku poželio postaviti tako da mu pokriva i usta i nos. Neko je vrijeme stajao i petljao, sve dok je nije uspio prevući preko očiju. Snimku Bandićevih muka objavio je Dnevnik.hr.

Tek na kraju cijele priče zagrebački gradonačelnik konačno je uspio dokučiti kako ispravno namjestiti, masku, nakon čega je ponosno odšetao iz prostorije.

Nastavite čitati