Život

Bandić i Krstičević počeli su koristiti maske. Samo što ih nažalost nisu uspjeli pravilno staviti

Domovinska sigurnost i Metropola su u sigurnim rukama. Za noseve ne bismo garantirali

Koronavirusi, potresi, hibridni ratovi i ostale ugroze jednostavno nemaju nikakve šanse. Pogotovo ne u zemlji koju vode probrani kadrovi, spremni na bitku do posljednje virusne stanice i zadnje vibracije tektonske ploče. Odlučno, ali bez panike.

Samo, gužva je ponekad, puno toga se odjednom događa pa se ljudima omakne pokoja greškica. Ali, evo odmah i prve pomoći u vidu besplatnih savjeta za ministra Damira Krstičevića i gradonačelnika Milana Bandića.

Ministar obrane se zabunio i stavio masku naopako Photo: Josip Regovic/PIXSELL PIXSELL

Odlučno, ali bez panike

Ministre obrane, to suženje na dnu zaštitne maske, ovo što vam visi ispod brade… Ako bi slučajno masku okrenuli za 180 stupnjeva, utvrdili bi da vam se čudesno poklapa s nosom. I onda, jasno, bolje štiti Državu od virusnih i inih ugroza, a sustav Domovinske sigurnosti čini još nepropusnijim.

Gradonačelniče Zagreba, nos koji vam šeretski viri iznad zaštitne maske je, nećete vjerovati, dio dišnog sustava. Kroz njega, eto, prolazi i izlazi zrak, pa tako i svaki vrag koji se u njemu nalazi. Stoga su zaštitne maske, poput ove koju nosite, predviđene i za prekrivanje nosa, kako bi otežale širenje Covid agresora.

Toliko od nas. Nema na čemu i samo nastavite s radom na braniku Zagreba i Hrvatske. Odlučno, ali bez panike.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu