Život

Bivša predsjednica, čini se, zabavlja se više nego ikad; uskoro će se pojaviti u humorističnoj seriji

Dobila je cameo ulogu u domaćoj humorističnoj seriji Dar Mar

FOTO: Robert Anic/PIXSELL

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović okušala se nedavno u glumi. Kako piše Jutarnji list, članicu Međunarodnog olimpijskog odbora pozvali su se da gostuje u domaćoj humorističnoj seriji Dar Mar. Dobila je cameo ulogu, odnosno pojavljuje kao ona sama, a snimanje je već odradila te bi epizoda s njom trebala biti prikazana u siječnju.

Grabar Kitarović za Jutarnji je potvrdila da je gostovala u seriji, ali više detalja nije smjela reći zbog ugovora s televizijskom kućom. Kratko je samo rekla da je serija bilo zabavno iskustvo. “Sjajno sam se zabavila na setu, zato sam i pristala na ulogu”, rekla je.

Još se ne znaju detalji

Serija Dar Mar počela se emitirati 5. listopada, a radnja je smještena u imaginarno mjesto Dizmanovo te prati živote zaposlenika tamošnje policijske postaje.

U seriji glume Ksenija Pajić, Siniša Ružić, Milan Štrljić, Roko Sikavica, Stjepan Perić, Jan Kerekeš, Ana Begić Tahiri, Marko Braić, Mia Anočić Valentić, Fabijan Pavao Medvešek i drugi, a dosad je emitirano 35 epizoda.

Nije otkrivena pozadina priče zbog koje se Grabar-Kitarović pojavljuje, ali pretpostavlja se da je povezana s Lindom Grob, jednom od likova u seriji. Radi se o kćeri pogrebnika koja jednog dana želi biti predsjednica Republike Hrvatske, a uzor joj je Kolinda Grabar Kitarović, čiji poster ima na zidu.

 

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu