Cijeli internet je izvan sebe zbog ove bebe koja je uhvaćena kako spava na glavi. Doslovno

Cura je prvi put čuvala nećakinju i malo se zabrinula

ZADNJA IZMJENA: lis. 13, 2016
Foto: Twitter

Mikaela Long je mlada Amerikanka, vrlo aktivna na društvenim mrežama, zbog čega je gomila ljudi prati, a ponajviše zbog smiješnih videa na Vineu. No, nedavno je objavila fotku na Twitteru koja je prilično zbunila ljude diljem svijeta.

Long je, naime, neki dan čuvala svoju nećakinju, a kad ju je stavila na spavanje nastavila ju je paziti preko baby monitora koji ima kameru. I to je trenutak kad je vidjela malu kako spava na glavi. Doslovno. Djevojčica je napravila stoj na glavi u svom krevetiću i nitko nema pojma kako.

Mama kaže da često tako spava

“Ovo je prvi put da čuvam nećakinju i ne znam gdje sam pogriješila, no ona upravo spava na glavi. Da zovem roditelje ili egzorcista?”, napisala je na Twitteru. Njezin tweet je u međuvremenu retvitan više od 50 tisuća puta puta.

sub-buzz-18881-1476297459-19

Mama djeteta je kasnije objasnila za BuzzFeed da je to, zapravo, dosta uobičajena poza u kojoj spava u posljednje vrijeme, ali da ni njoj nije jasno kako to uspijeva. Ipak, napominje da se djevojčica kasnije uvijek namjesti u neki donekle normalan položaj.