Život

Čovjek je glumio da se utapa, da vidi kako će mu pas reagirati. Dugo nismo vidjeli ovakvog heroja

Muškarac urla u vodi i bacaka se, kao da se utapa. A onda vidimo rotvajlera kako juri

FOTO: screenshot

Muškarac iz Vijetnama, Phan Chinh Tuyen, odlučio je nedavno testirati svog psa. Plivao je u bazenu blizu svoje kuće, kad ga je počeo dozivati, glumeći da se utapa. Zanimalo ga je kako će pas reagirati.

U videu prvo vidimo čovjeka kako urla u vodi, netko ga snima. Potom taj netko okreće kameru prema puteljku kroz koji sekundu kasnije vidimo izbezumljenog rotvajlera kako juri.

Hvata ga za ruku i vuče van

Pas se probija kroz neku ogradu, potom kroz prepreke na ulici te gleda uznemireno otkuda dolazi zapomaganje. Kada shvati gdje mu je vlasnik, bez razmišljanja skače u vodu. Istog trena počne brzo plivati do čovjeka koji mu daje svoju ruku za koju ga pas, ustima, počne vući prema van.

Video je prvo objavljen na Redditu, nakon čega se počeo širiti drugim društvenim mrežama i medijima. Većina ljudi je potpuno zaljubljena u psa, dok su neki uvjereni da je životinja naprosto istrenirana za takvu reakciju. Bez obzira na to je li mu ovo bilo prvo spašavanje ili standardna reakcija, prizor je , priznat ćete, prilično impresivan.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu