Život

Dečko je dronom snimao svoju curu kako bezbrižno roni, usput je snimio i morskog psa kojem se baš nije dopala

Cura je ronila kad se morski pas brzo zaletio prema njoj, a onda pobjegao

FOTO: Screenshot

Helen Palacios prošle srijede ronila je uz obalu West Palm Beacha na Floridi i nije imala pojma koliko joj je blizu prišao jedan zbunjeni morski pas, koji je, čini se, htio provjeriti radi li se o nečemu vrijednog zagriza, da bi na kraju ipak odustao. Palacios je tek kasnije vidjela video koji je iz zraka dronom snimio njezin dečko David Diez.

U videu se vidi kako djevojka s maskom i perajama bezbrižno roni, a s leđa joj se brzo približava morski pas. U sljedećem trenutku, morski pas naglo promijeni putanju i udalji se od Palacios, kao da ju je pomirišao i nije mu se svidjelo pa je ipak odustao.

Vjerojatno su ga privukle peraje

“Mislim da se dogodilo da je morski pas njezine peraje zamijenio s ribom, ali čim je shvatio da se zapravo radi o čovjeku, brzo se okrenuo i otišao”, napisao je Diaz koji je video objavio na svom Instagram profilu. Dodao je da morski pas ni u jednom trenutku nije dodirnuo njegovu djevojku.

“Morski psi ne jedu ljude, oni su samo mesožderi koji ponekad pogriješe, poput nas. Helen i ja ćemo nastaviti istraživati naš prekrasni ocean”, napisao je Diaz na Instagramu.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu