Dečko je dronom snimao svoju curu kako bezbrižno roni, usput je snimio i morskog psa kojem se baš nije dopala

Cura je ronila kad se morski pas brzo zaletio prema njoj, a onda pobjegao

ZADNJA IZMJENA: ožu 28, 2017
Foto: Screenshot

Helen Palacios prošle srijede ronila je uz obalu West Palm Beacha na Floridi i nije imala pojma koliko joj je blizu prišao jedan zbunjeni morski pas, koji je, čini se, htio provjeriti radi li se o nečemu vrijednog zagriza, da bi na kraju ipak odustao. Palacios je tek kasnije vidjela video koji je iz zraka dronom snimio njezin dečko David Diez.

U videu se vidi kako djevojka s maskom i perajama bezbrižno roni, a s leđa joj se brzo približava morski pas. U sljedećem trenutku, morski pas naglo promijeni putanju i udalji se od Palacios, kao da ju je pomirišao i nije mu se svidjelo pa je ipak odustao.

Vjerojatno su ga privukle peraje

“Mislim da se dogodilo da je morski pas njezine peraje zamijenio s ribom, ali čim je shvatio da se zapravo radi o čovjeku, brzo se okrenuo i otišao”, napisao je Diaz koji je video objavio na svom Instagram profilu. Dodao je da morski pas ni u jednom trenutku nije dodirnuo njegovu djevojku.

“Morski psi ne jedu ljude, oni su samo mesožderi koji ponekad pogriješe, poput nas. Helen i ja ćemo nastaviti istraživati naš prekrasni ocean”, napisao je Diaz na Instagramu.

So this happened yesterday! While filming my girlfriend @helenpalacios with my drone a shark came close to tasting her. What i think happened was that the shark confused her fins for a fish, but then as soon as it realized it was a human it quickly backed off. The poor water visibility confused the shark. This is how most shark attacks happen in Florida specially this time of year when sharks like the blacktip are migrating through the Florida coast following schools of fish. Sharks aren't man eaters they're just carnivores who make mistakes like we do. Helen and i will continue to explore our beautiful ocean. @pureflorida #shark #encounter #florida #wildlife #adventure @floridasaltlife

A post shared by daviddiez (@daviddiez) on

Danijela Matijević
Telegram autor
185 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program