Diljem svijeta zatvoreni su i zoološki vrtovi, pa su neki uveli livestream. Ovaj iz Melbournea naročito je zabavan

Premda je smisao livestreama iz zoološkog promatranje životinja, timaritelj nas je odlučio počastiti plesom

ZADNJA IZMJENA: ožu 24, 2020
Foto: Screenshot
Što se upravo događa s koronavirusom:

Prošloga tjedna zoološki vrtovi u australskoj provinciji Victoria privremeno su zatvoreni zbog koronavirusa, ali neki od njih počeli su s livestreamovima iz staništa svojih životinja. Ideja je da ljudima kućna izolacija i društveno distanciranje budu barem malo lakši. I iako je gledanje životinja, poput mladunčadi snježnih leoparda ili pingvina zbilja zabavno, nedavni livestream iz zoološkog vrta u Melbourneu ipak je posebno iskustvo. Naime, jedan od timaritelja odlučio je stati pred kameru i malo otplesati za ljude.

U početku svoje akcije, timaritelj prvo sumnjičavo pogledava oko sebe, pokušavajući skužiti da li je zaista sam. Nije kao da ga gleda barem nekoliko tisuća ljudi preko kamere, ali okej. Od prvog njegovog sumnjičavog pogleda oko sebe, jasno je bilo da će se nešto dogoditi. Onda je gospodin izvadio iznimno šarenu lepezu u bojama duge i počeo senzacionalno plesati. Timaritelj, njegov ples i njegova lepeza su, naravno, postali viralni.

Za sada još nema svoj plesni livestream

Možda jedina bolja stvar koja je izašla iz ove priče od samog plesa je što je Darienne Lake, koju možda nekom šansom znate iz šeste sezone Ru Paul’s Drag Race, na isječke plesa timaritelja ubacila pjesmu Rasputin njemačkog benda Boney M. Nešto skladnije nismo dugo vidjeli.

Nažalost, talentirani timaritelj nije za sada dobio svoj vlastiti livestream, ali su neki korisnici Twittera ubacili njegov ples na još poneku pjesmu. Rezultati su fantastični.

Ivan Luzar
Telegram autor
1798 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program