Dino Rađa brani Đokovića: ‘Svi se natječu tko će ga više pokenjati, a samo je htio pomoći Hrvatskoj’

Legendarni košarkaš na Facebook brani srpskog tenisača

ZADNJA IZMJENA: lip 24, 2020

Srpskog tenisača Novaka Đokovića, koji je pozitivan na koronavirus, sa svih strana napadaju da je svojim neodgovornim ponašanjem i organiziranjem turnira u Zadru ugrozio zdravlje velikog broja ljudi. Đoković se ispričao i priznao da je turnir u Zadru organiziran prerano, ali je u svojoj objavi napisao i kako je imao najbolje namjere te da je htio pomoći tenisačima iz regije i poslati poruku solidarnosti i poštovanja.

U Đokovićevu obranu sad je stao legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa koji na Facebooku piše kako se ovih dana svi natječu tko će “više pokenjati srpskog tenisača koji je napravio sve da pomogne Hrvatima”.

“Nevjerojatna je količina sranja po Novaku ovih dana. Natjecanje ‘ko će ga više pokenjati. Čovik je napravija sve da pomogne nama Hrvatima da se promoviramo i da pokušamo spasit bar dio sezone. I naravno, budi dobar izi govno”, piše Rađa.

‘Za greške su krivi Dimitrov i ogranizacija’

Kaže kako je istina da je bilo grešaka, ali da su ih u prvom redu napravili bugarski tenisač Dimitrov i organizacija pa tek onda ostali sudionici. “Za usporedbu pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetnice, javni prijevoz itd. Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distance. Ali naravno da nije baza srat po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovik je riskira svoje zdravlje da nama nešto napravi”, piše Rađa.

Kaže i kako je o časnim sestrama iz Đakova, gdje je situacija trenutno puno gora, objavljena tek koja stidljiva rečenica.

“Ovo šta se dogodilo pametni će shvatiti ka upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatit jer smo se svi skupa previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držat uputa”, piše Rađa na kraju objave uz koju je objavio sliku na kojoj pozira s Đokovićem.

Nevjerovatna je kolicina sranja po Novaku ovih dana. Natjecanje ko ce ga vise pokenjat. Covik je napravija sve da…

Posted by Dino Rađa official on Wednesday, June 24, 2020

Više s weba
Ostanite uz telegramov program