Divan je ovaj klinac koji se svim silama trudi sakriti da plače od sreće kad mu Djed Mraz pokloni omiljenog mačka

Mama je smislila najbolji način kako iznenaditi sina mačkom u kojeg se zaljubio

ZADNJA IZMJENA: pro 14, 2018

Ove godine je jednom dječaku iz Burtona u Michiganu Božić stigao malo ranije. A poklon nije dobio samo on, već i jedan mačak po imenu Gizzard. Dvanaestogodišnji Austin Brooks većinu svog slobodnog vremena provodi u skloništu za životinje Humane Society of Genesee County u kojem radi njegova mama Mari Brooks. S vremenom je i on počeo volontirati; izvodi pse u šetnje i bavi se socijalizacijom mačaka.

Početkom prošlog Austinova mačka je uginula. Unatoč slomljenom srcu zbog gubitka kućnog ljubimca, dječak je nastavio vrijedno pomagati ostalim životinjama. S vremenom se zbližio s mačkom Gizzardom, da bi ga na kraju ozbiljno zavolio. Gospođa Brooks primijetila je da su mačak i njezin sin razvili posebnu vezu, pa se odlučila na divan potez – udomiti mačka bez Austinovog znanja.

Mislio je da će se samo slikati s njim

No, mama mu je htjela sretnu vijest priopćiti na neki poseban način, a onda se sjetila da u sklonište dolazi Djed Mraz. Pa je odlučila iskoristiti priliku. U videu tako vidimo Austina kako sjeda pored Djeda Mraza i mačka, misleći da samo mora mami pozirati za slatku fotku.

No, djedica, koji drži Gizzarda, odjednom se naginje i nešto mu govori, evidentno da je mačak njegov poklon. Dječak u tom trenutku, potpuno zapanjeno, pogleda u mamu i pita “Stvarno?!”. Kad mu Djed Mraz u krilo stavi mačka, Austina doslovno preplave emocije. Iako pokušava sakriti lice u krznu svog malog prijatelja, na kraju ipak vidimo da plače. Ne znamo za vas, ali nas je video raznježio:

Feel good story to get you through your week!?Warning: you may cry!?This young man is one of our volunteers and his mother works at the Humane Society. Recently their family cat passed away?, and the family was missing their furry friend. Well Santa heard about this and decided to help ??. Check out the video of him learning that this kitty Gizzard would be going home with them that night ?. Everyone was in tears as they watched this all unfold.

Objavljuje Humane Society of Genesee County u Srijeda, 5. prosinca 2018.

Mama kaže da su Austin i Gizzard sada nerazdvojni. “Svake noći idu zajedno spavati. Kad ga Austin zove, Gizzard odmah dotrči”, kaže gospođa Brooks.

Teo Marević
Telegram autor
Više s weba
Ostanite uz telegramov program