Društvene mreže danas opsjeda ovaj bizar. Reper T.I. tvrdi: ‘svake godine vodim kćer doktoru, da joj provjeri himen’

Ovaj istup danas je jedna od glavnih tema

ZADNJA IZMJENA: stu 6, 2019
Foto: Getty Images for Lil Trap House

Američki reper i glumac T.I. gostovao je na podcastu Ladies Like Us, gdje je između ostalog govorio o roditeljstvu. Na pitanje je li sa svojim kćerima razgovarao o seksu, iznio je metodu koju prakticira s najstarijom, 18-godišnjom Deyah Harris.

“Ne samo da sam razgovarao s njom o seksu. Svake godine nakon rođendana idemo ginekologu koji provjerava njezin himen”, kazao je. “Da, ja idem s njom”. Slikovito je prepričao i jednu scenu iz njihove kuće; nakon što je Deyah proslavila 16. rođendan, tata joj je na vrata sobe zalijepio poruku: ‘Ginić. Sutra. U 9.30’.

‘Postoji li nešto što ne želiš da znam?’

“I tako smo došli, sjeli i razgovarali s doktorom. On je zadržao razinu profesionalnosti”, kazao je T.I. Doktor mu je, opisuje, rekao: “znate gospodine, da bih s vama podijelio tu informaciju…”. Reper se na to obratio kćeri: “Deyjah, doktor želi da potpišeš papir kako bih ja mogao čuti tu informaciju. Postoji li nešto što ne želiš da znam?”. A onda se okrenuo doktoru: “Eto, vidite, nema problema”.

Liječnik ga je, tvrdi T.I. upozorio da himen može puknuti i tijekom nekih drugih aktivnosti. “Ali ja sam mu lijepo rekao, ona ne jaši konje, ne vozi bicikl, ništa. Zato samo provjerite taj himen i hitno mi pošaljite rezultate”. Zatim je zadovoljno zaključio: “Mogu vam reći da je i nakon 18. rođendana njezin himen netaknut”. Očekivano, danas je jedna od glavnih tema na društvenim mrežama.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program