Život

Dva identična stranca sjeli jedan pored drugoga u avionu, otkrili da su u istom hotelu i ponovno se sreli u pubu

Fotografije Neila Douglasa i Roberta Stirlinga su vrlo brzo postale viralne

FOTO: Twitter

Neil Douglas i Robert Stirling upoznali su se na avionskom letu iz Stansteda do Galwaya. Iako se nikada ranije nisu sreli u životu, njih dvojica izgledaju identično.

“Radim kao fotograf pa sam išao slikati vjenčanje u Galwayu. Kada sam došao do svog sjedala Stirling je sjedio do mene.”, rekao je Douglas za The Mirror.

Prijateljica supruge 32-godišnjeg Douglasa bila je oduševljena njihovom sličnošću i objavila je njihovu fotografiju na Twitteru koja je u kratkom roku postala viralna, a dovoljno govori činjenica da je u manje od tri sata od objave podijeljena 600 puta.

Ipak se po nečemu razlikuju

Nakon što su obojica stigla u irski grad prema kojem su putovali otkrili su da odsjedaju u istom hotelu, a kasnije se njihovo druženje nastavilo i u jednom pubu.

Unatoč njihovoj nevjerojatnoj sličnosti po pitanju frizure i brada, selfie koji su napravili u pubu pokazuje da se Douglas i Stirling prilično razlikuju u visni.

Neil-Thomas-Douglas
Douglas i Stirling na pivu Neil Douglas

“Otišao sam u pub koji se zove Quays i on je bio tamo. Popili smo pivo i slikali se zajedno, a može se vidjeti znatna razlika u našoj visini”, tvrdi Douglas.

“Samo sam htio miran vikend i onda mi se dogodilo ovo”, rekao je 35-godišnji Stirling koji je putovao u Galway kako bi se našao sa svojim društvom.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu