Život

Fotka koja se šera po mrežama: ‘Ovako Grad Zagreb zahvaljuje volonterima koji provjeravaju statiku'

Ovo nije prvi put da se danas pričalo o parkingu u Zagrebu

FOTO: @anka_mrak/Twitter

Saborska zastupnica i zastupnica u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Anka Mrak Taritaš na Twitteru je objavila grotesknu situaciju iz Zagreba:

O parkingu se danas i ranije pričalo

Ovo nije prva epizoda sa Zagrebparkingom danas. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić naprosto je briljirao izjavom da su pitanja o naplati parkinga u Zagrebu opasnija od koronavirusa. Kao što znate, ne voze tramvaji, centar je ozbiljno oštećen od nedjeljnog potresa, no parking se uredno naplaćuje, a očito stižu i kazne.

Novinarka N1 televizije Bandića je danas pitala planira li Zagreb donijeti odluku o besplatnom parkingu po uzoru na neke druge gradove, posebice s obzirom na to da je obustavljen javni prijevoz. Recimo, samo u Hrvatskoj, tu odluku su donijeli Dubrovnik, Valpovo, Buje i Opatija.

“Ne znam odakle crpite te informacije… Ali nemojte o nekim gradovima, ja vas molim. Zašto to činite, ovo je opasnije od koronavirusa, ovo je koronavirus. Ja vam to neću prešutjeti. Ja nisam političar, ja sam gradonačelnik Zagreba šesti mandat”, ljutito je rekao gradonačelnik, te podsjetio novinarku da su “dezinformacije kažnjive”.

Nastavite čitati