Fotograf koji je snimio Plenkovića i Đokovića ima pitanje: Zašto sam ja u samoizolaciji, a premijer ne?

Prenosimo istup fotoreportera HTS-a

ZADNJA IZMJENA: lip 23, 2020
Foto: Foto HTS/Mario ĆUŽIĆ

Mario Ćužić, fotoreporter koji radi za Hrvatski teniski savez, maloprije je ispričao svoje iskustvo nakon turnira u Zadru.

Njegov Facebook istup prenosimo bez intervencija:

“Ja sam u samoizolaciji jer sam bio u neposrednom kontaktu s Dimitrovim (vozio se u kombiju s njegovim trenerom i s njim od Zemunika do hotela 45 minuta, nismo imali kontakt tijelima, dapače, sjedio sam red iza njega. Moj prvi nalaz je negativan. Moram u samoizolaciju.

Premijer kaže da se nije dodirivao s Novakom koji je prema najnovijim informacijama također zaražen. S obzirom da sam fotografirao taj susret i objavljen je na službenim stranicama i društvenim mrežama. Moje pitanje je je l ovo kontakt ili nije? Što vi mislite?”

Foto HTS/Mario ĆUŽIĆ Foto HTS/Mario ĆUŽIĆ

Ja sam u samoizolaciji jer sam bio u neposrednom kontaktu s Dimitrovim (vozio se u kombiju s njegovim trenerom i s njim…

Posted by Mario Kamenizg Ćužić on Tuesday, June 23, 2020

Ranije javio da ide u samoizolaciju

Ćužić je ranije na Facebooku objavio kako se nakon prekida turnira, s obzirom na to da je bio službeni fotograf, testirao koronavirus. Dobio je nalaz koji je negativan, no piše kako, iako nema nikakve simptome, ide u samoizolaciju narednih 14 dana.

Posted by Mario Kamenizg Ćužić on Monday, June 22, 2020

Više s weba
Ostanite uz telegramov program