Genijalno. Večerašnji RTL Direkt emitiran je iz dnevne sobe Mojmire Pastorčić

Mnoge poznate svjetske emisije u doba krize s koronom snimaju se u domovima voditelja

ZADNJA IZMJENA: tra 16, 2020
Što se upravo događa s koronavirusom:

Večerašnji Direkt, iznimno gledana RTL-ova emisija, emitirana je iz dnevnog boravka urednice i voditeljice Mojmire Pastorčić. Gledatelji su to mogli otkriti tek u odjavnom prilogu kada je objasnila zašto im je studio možda djelovao malo neobično. “Vili Beroš nije bio pored mene nego u drugom studiju, niste vidjeli stol koji inače vidite, slike iza mene nisu bile baš raskošne kao inače. Možda vam je i zvuk bio malo drukčiji”, kazala je i dodala kako je današnja emisija išla iz njezinog dnevnog boravka.

‘Da mi je ovo netko rekao prije tri mjeseca…’

Novi studio u njezinu boravku postavljen je u rekordno kratkom vremenu uz sve mjere sigurnosti, komentirala je dok su gledatelji mogli vidjeti dečke iz ekipe u kratkoj igri s njezinim psom. “Sljedeća je tri dana na rasporedu Crni tim, a s obzirom na to da ja radim u Crvenome, ne smijem im se približiti. Uz to, gledamo prema naprijed – želimo biti sigurni da, bez obzira na to koliko bude oboljelih i koliko ovo bude trajalo – Direkt ide dalje”, poručila je Pastorčić.

Prema uzoru na megapopularne strane late night showove kakve rade, primjerice, Stephen Colbert i Jimmy Kimmel, i RTL Direkt dobio je svoje kućno izdanje u doba korone, kao i TNT N1 televizije prije nekoliko tjedana. “Da ste mi ovo rekli prije tri mjeseca, ne bih vjerovala da je moguće”, komentirala je Mojmira Pastorčić.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program